|
طرز تهیه تیرامیسو |
 |
طرز تهیه
قالب مستطیل شکلی با اندازه 20 در 10 سانت را با پلاستیک تمیز بپوشانید. شکر و ماسکارپونه را مخلوط کرده و برای 1 دقیقه بزنید.
خامه و 1 قاشق غذاخوری قهوه را افزوده و بزنید تا مواد با هم خوب ترکیب شوند.
نصف از مخلوط خامه را در قالب ریخته و در سطح آن صاف کنید. نصف بیسکوئیت ها را به آرامی در قهوه سرد شده بزنید بطوریکه فقط سطح آن با قهوه تماس پیدا کند، سپس روی مخلوط خامه قرار دهید.
مابقی مخلوط خامه را روی بیسکوئیت ها ریخته و صاف کنید، بیسکوئیت های باقیمانده را نیز به روش قبل عمل کرده و روی کرم خامه ای قرار دهید. سپس قالب را برای 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید.
تیرامیسو را در ظرف مورد نظر برگردانده و با پودر کاکائو و رنده شکلات تزئین کرده و سرو نمائید.
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|